Het Kerstcadeau

Momenteel ligt Het Kerstcadeau bij uitgeverij De Vier Windstreken. Wat zou het leuk zijn als zij het willen uitgeven als boek met mooie plaatjes. Vooral ook, omdat de Wind zo’n hele belangrijke rol speelt in het verhaal. Dan verdwijnt natuurlijke deze site en wordt hún site..

RECENSIES

Welk cadeau zou de mensen nu blijvend gelukkig en tevreden maken? Het is altijd de liefste wens van de Kerstman geweest zo’n cadeau te vinden. Veel kinderen zijn immers al na een paar weken uitgekeken op hun nieuwe speelgoed en dan is het net of het nooit Kerst is geweest! Dit jaar is hij dan ook vastbesloten om niet naar de aarde te komen, voordat hij het heeft gevonden. Het wordt spannend, zou zo’n cadeau wel bestaan? De gevolgen voor het Kerstfeest op Aarde lijken rampzalig: de kerstetalages blijven leeg, nergens is kerstverlichting. De regeringen kondigen de noodtoestand af. Dankzij de vindingrijkheid van het feetje Radja, de trouw van de eland Nicolai, de moed van het Chinese jongetje Li Wu Tse en niet te vergeten het geniale plan van de Wind, wordt uiteindelijk tóch de wens van de Kerstman vervuld en krijgen de mensen zelfs meer dan ze verwachtten……..

audioboek van het muzikale luisteravontuur 1 uur 55 min. ISBN 9789082999440

luisterfragment 20 minuten

audioboek alleen tekst voorgelezen door Jet Kat 2022 ISBN 1 uur 10 min. ISBN 9789082999471

luisterfragment 3 minuten

Cover Jasper Schreurs

e-book ISBN 9789082999457

De gezusters Goudounov schreven dit verhaal in 2001 tijdens hun verblijf in Noorwegen. Oorspronkelijk is het uitgevoerd als een 2 uur durend muzikaal luister avontuur door Goudounov Productions in de studio opgenomen. Destijds werd het een succes voor de Stichting Het Gehandicapte Kind. Uitgeverij De Waagmuis besloot dit romantische, idealistische en tijdloze verhaal weer op te pakken en uit te geven als boek, e-boek en als audioboek met de oorspronkelijke tekst en muziek, omdat de inhoud actueler is dan ooit. In 2022 kwam de voorgelezen versie uit als audio boek zonder muziek

De gezusters Goudounov 2001
lied teksten

Zang: Cynthia van Hattem, Joël Josemans en de buurkinderen

de gezusters Goudounov in Noorwegen
de gezusters Goudounov in Noorwegen