De gedichten krant

Hier onder vind je een heleboel gedichten. Sommige daarvan zijn ooit verschenen in een bundel “Niemand gelooft mij”, maar die is uitverkocht en wordt niet meer bijgedrukt. Toverklank is op zoek naar de juiste krant en de juiste uitgever voor haar meer dan honderd kindergedichten

6 reacties

 1. alles wat je doet straalt dezelfde originaliteit uit. enig !!! zo leuk !!!! bundelen met je eigen tekeningen erbij !!

 2. Wat heb ik gelachen om dat schaap! hartstikke leuk en het eindigt lekker gek. Die koeien dat verwacht je niet. Prachtig zo lekker gek, helemaal uit het niets iets. Die paddestoel zie ik ook als een gek filmpje en een liedje voor me. Ja die bril is ook gek leuk voor een filmpje met muziek ik hoor en zie het zo voor me. Wat schattig van het wx papier het zijn zulke onverwachtse wendingen die ik zelf niet had kunnen bedenken.Ga er zo nog een lezen en moet me dan klaar maken voor het carillon concert dat over een uur begint en nog even de gang dweilen. Morgen zijn we een jaar
  getrouwd en gaan het vieren op een klein bootje in de Bies Bosch lijkt me heerlijk. Oh wat zielig voor de mensen in de gevangenis die geen gemis voelen. Moet meteen denken aan die troosteloze Bijlmer Bajes met dat binnen plaatsje.
  Nou lieverd prachtig je hebt me vandaag al heel wat keertjes aan het lachen gemaakt zeg.
  met een grote picknick mand.

 3. Wat schattig die koning honing. Het leeft ik zie het voor me. Zebra echt lachen. Je gaat er helemaal van uit je bol.TAndpastau is heel snoezig. Naar de maan vind ik zo herkenbaar.
  Plotseling denk ik kun je ook geen gedichtjes met je eigen schilderijen combineren? Lachen die rekenles! echt lekker gek uit je bolletje gaan. Die hagevis was een gemene Brievenbus niet normaal zo leuk! Die broek is ook heel erg leuk ze zijn zo vrolijk en onverwacht die gedichtjes. De telefoon niet goed maar knettergoed zo onverwacht zo sprankelend. De weg jeetje wat mooooooooi. Ik bedenk op eens zou jij niet op een thema avond ze willen komen voorlezen of op een vrouwenavond. En misschien een presentatie willen geven van je schilderijen. Kijk maar of je ervoor voelt.

 4. Niet normaal ik heb me rot gelachen met die trein. te gek voor woorden die trein.
  De vlek vond ik schattig, lief en ontroerend. Het wat leuk wat leuk met die libelle.
  Nou als dit niet erdoor komt bij de uitgever. Dit is zo leuk. Je wordt gewoon opgetild in een wereld waar alles kan en waar van alles gebeurd. Heerlijk ik word er heel vrolijk van. Geluid is schattig. Ha ha rood kwam zo uit mijn poezie boek lopen. Dat feestbeest echt lachen. Het wat krachtig en grappig. Niet normaal tien keer leuker dan Annie MG Schmidt. Het iz zo onschuldig creatief te gek. Heb je ze ook al voorgelezen aan de kids. Ik ga ze zeker voor lezen aan de mijne. Denk dat Noekie ze heeeeeel erg leuk vindt.

 5. hoi jet, ik heb de professor bekeken en de muis op reis. beide erg leuk.! de volgende keer bekijk ik er weer een paar. groet, marijke baars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *